3mm m2 vsadek Gr5 mikro čisto molibden Screw In Matice Motor in avto

3mm m2 vsadek Gr5 mikro čisto molibden Screw In Matice Motor in avto

Kot proizvodni usmerjeno podjetje, kot tudi debelo surovin, podjetje zaposluje brez posrednikov, zato ga je mogoče uresničiti "nižje cene za enako kakovost, in po isti ceni za večjo kakovost"; obstajajo tri ravni kakovosti in cene izdelkov, visoko, srednjo in nizko, da izpolnjujejo zahteve različnih strank
Product description

3mm m2 vsadek Gr5 mikro čisto molibden Screw In Matice Motor in avto

Opis:

Pure molibden pritrdilni elementi imajo odlično odpornost na vročino, pri čemer je njihova tališče pri čemer pri 2,623 stopinj C. uporaben za toplotno odpornih naprave, kot razprševanja području visokotemperaturnih pečeh. Na voljo v velikostih M3-M10.

Molibden Navojne palice

Molibden navojne palice so namenjena za sesalnike okoljih visoke temperature. Te ognjevzdržni navojne palice lahko reši in zaključil na želene dolžine. V mnogih primerih, cut kosov se lahko skupaj s podložkami in maticami, da posnemajo vijak.

molibden vijaki

Molibden vijaki so namenjena za sesalnike okoljih visoke temperature. Izdelujemo tri glave vrste (fillister, pan in stanovanje), tako v ANSI in metričnih velikosti. Na zalogi imamo te ognjevzdržnih vijake v standardnih dolžinah, lahko pa povzroči tudi po meri dolžino in funkcije po meri. Prosimo, da se seznani s skico, ki za vijake očala.

molibden Oreški

Molibden ognjevzdržni oreški so na voljo v obeh palcev in metrični sistem. Na zalogi imamo veliko velikosti / oblike in nudijo enako dan ladijskega politiko. Naša najbolj priljubljena oblika je čarovnica.


Hot Tags: 3mm m2 vsadek Gr5 mikro čisto molibden Screw In Matice Motor in avto, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarne, podjetja, izdelkov
Sorodni izdelki
Povpraševanje

Copyright © Baoji Dingding Titanium Products Co, LtdTelefon: +86-917-3412107